| Autor |
gastronomia i hotelarstwo |
zodi
Użytkownik
Data rejestracji: 28.01.10 |
| Dodane dnia 28-01-2010 15:06 |
|
|
witam, mam pytanko do ludzi orientujących się w warunkach pracy w gastronomii np, w stolicy ale nie koniecznie, interesuje mnie praca w hotelach, restauracjach oraz dobrych barach, ogólnie w turystyce, posiadam międzynarodowe doświadczenie w pracy w hotelach, restauracjach i barach, język angielski oraz Hiszpański czy orientuje się ktoś jakie są możliwości pracy w tym sektorze, bardzo proszę o ewenetualnego mejla na adres
electron69@poczta.onet.pl
z góry dzięki, pozdrawiam |
|
| Autor |
RE: gastronomia i hotelarstwo |
panczo56
Użytkownik
Miejscowość: gorzów wlkp-kopenhaga
Data rejestracji: 26.05.10 |
| Dodane dnia 26-05-2010 19:35 |
|
|
Poszukuję pracy w Danii na stanowisko cukiernik .CERTYFIKATY Z KURSU ZDOBIENIA CUKIERNICZEGO,KARMELU -PIERWSZEGO I DRUGIEGO STOPNIA,CIASTKA BANKIETOWE-TYPU PETITS FOURS,MARCEPAN-DEKORACJE I EKSPONATY.Czekam na propozycje pracy w Danii .Koniec kontraktu mam do końca maja tel.504290461 Marcin
Marcin.J. |
|
| Autor |
jolcia165
Użytkownik
Miejscowość: Kopenhaga
Data rejestracji: 11.06.10 |
| Dodane dnia 17-06-2010 17:01 |
|
|
|
Mloda dziewczyna (20 lat) szuka pracy. Ukonczylam technikum hotelarskie (posiadam dyplom potwierdzajacy kwalifikacje zawodowe). Mam doswiadczenie w hotelarstwie (praca na recepcji, pokojowka). Pracowalam rowniez jako pomoc przy sprzataniu domow w Danii. Ponadto pracowalam rowniez jako kelnerka i sprzedawca w sklepie. Jestem osoba komunikatywna, ambitna, szybka nawiazuje nowe kontakty oraz daze do wyznaczonego celu. Obecnie mieszkam w Ishøj. Komunikatywny angielski. Szukam jakiekolwiek pracy ... Telefon +4552484587 e-mail jolcia116655@wp.pl |
|
| Autor |
has
Użytkownik
Data rejestracji: 30.07.10 |
| Dodane dnia 30-07-2010 08:57 |
|
|
<a href="http://www.as.com">adfa</a>
adf
sadf